Pozovite sada: +381-61-1357139

MOCNA VIDOVNJAKINJA I ASTROLOG

VIDOVITA TETKA VERICA MOLITVAMA NESEBICNO POMAŽE SVIM LJUDIMA BEZ OBZIRA NA VERSKU I NACIONALNU PRIPADNOST!

VRACARE POMAŽU KOD RAZLICITIH PROBLEMA OD PAMTIVEKA!

VIDOVNJAKINJA MEÐU NAJBOLJIM VIDOVNJACIMA!

POSEDUJE VIDOVITOST KAO PRIRODAN DAR!

VEOMA USPEŠNO RADI I NA DALJINU!


Nazovite ako se pitate:

Da li cu uspeti da ostvarim svoj plan? zbog cega sam ovoliko nezadovoljan/na?

Kako da postanem uspešan/na?

Loše se osecam i ništa mi u životu više ne ide! Da li mi je neko bacio vradžbinu, kletvu ili urok?

Ništa mi vise ne pricinjava zadovoljstvo… sve imam, ali nisam srecan/na… gde sam pogrešio/la?

Nisam zadovoljan/na sobom. Mogao/la sam mnogo više da postignem u životu…

Želim da izadem iz loše veze u kojoj trpim nasilje i maltretiranje, ali kako?

Kako da me zavoli i poštuje i da naša veza prede u brak?

Nemam više nikakvih želja… želim da odem i sve ostavim, ali kuda?

NAZOVITE ODMAH VIDOVITU TETKA VERICU! ONA CE VAM DATI ODGOVORE NA SVA VAŠA PITANJA!

Vidovita tetka Verica

Iza ove žene stoji dugogodišnje iskustvo u uspešnom pomaganju ljudima. Spasila je mnoge, pomocice i Vama. Verica ne želi da Vam se predstavi slikom, ali cvrsto stoji iza svog lika i dela i želi direktan kontakt sa Vama putem video linka, direktno oci u oci. Vrata njenog doma su otvorena svakom coveku koji ima problem. "Želim i mogu da Vam pomognem." Ona Vam služi za spasenje duše, štiti i daje snagu, donosi blagostanje, pomaže u borbi protiv zlih sila, skida crnu magiju, daje zaštitne amajlije koje štite celu kucu, vraca zdrav duh u porodicu, zakljucane otkljucava, Rešava ljubavne i bracne probleme, spaja rastavljene i rastavlja pogrešno sastavljene. Skida crnu magiju i sihire. Poništava nagaze i neciste sile. Uklanja kletve i prokletstva. Štiti od nesrece i neuspeha. Poništava vlašku magiju. Poništava zle cini i vradžbine. Prorice buducnost i sudbinu. Neutrališe sve negativne energije. Radi ljubavnu magiju sa slikom. Vraca voljenu osobu. Spašava brakove i porodice. Daje ogovore na pitanja: Kako vezati osobu za sebe? Kako da me zavoli? Usamljenim dušama otvara vrata ljubavi. Pomaže u napretku na poslu. Magijom za novac pomaže u rešavanju poslovno-finansijskih neuspeha. Molitvama pomaže u teškim situacijama

Pozovi!  

MOLITVE SVETOM VASILIJU OSTROŠKOM

Molice se za Vas i pomagati molitvama!

Uz molitve Svetom Vasiliju Ostroškom nekada se mogu desiti prava cuda! Svetog Vasilija, koji je u svom zemaljskom životu više licio na andela nego na coveka, uzdigao je svoj duh do prestola Božijeg, a svoje telo obesmrtio. Manastir Ostrog je posvecen Svetom Vasiliju Ostroškom gde je on i sahranjen. Svima su poznata cuda ovog manastira. Svake godine ljudi dolaze iz Svih krajeva sveta ne bi li osetili neverovatnu isceliteljsku moc ovog vrlo važnog mesta. Vidovita tetka Verica svake godine obilazi ovaj manastir, a neretko i noci tamo tri ili više dana ne bi li se ocistila od negativne energije koju nakupi prilikom pomaganje ljudima i napuni se novom cistom kako bi mogla i dalje da pomaže. Vidovita tetka Verica pomaže svojim molitvama za spasenje, uspeh, srecu i blagostanje.

Pozovi!  

MOLITVE SVETOJ PETKI

Zaštitice Vas i sacuvati molitvama!

Prepodobna mati Paraskevi, u narodu je poznatija kao Sveta Petka. Mnogi vernici je smatraju svojom zaštitnicom (posebno žene, deca i stari). Molitve Svetoj Petki mogu pomoci pre svega ženama i ženskim nevoljama. Zaštitice Vas i sacuvati molitvama!

Pozovi!  

Ispovest Danijele M. iz Srbobrana

Moj muž je upao u ozbiljne finansijske probleme. Posao koji je on više godina radio i od kojeg smo živeli je potpuno propao! Veoma teško smo živeli a dugovi se se gomilali. U krajnjem ocaju i bezizlaznoj situaciji, on se bio zadužio kod zelenaša kako bi otplatio dugove. Tada je nastao veliki problem sa istim zato što nije mogao da otplati dug kod zelenaša. Vidovita tetka Verica mu je pomogla skidanjem crne magije i oslobodila put energiji sa kojom je uspeo da pokrene posao. Taj novi posao nas je izvukao iz dugova. Zahvalna sam ti tetka Verice do kraja života!

Pozovi!  

Ispovest Jelice K. iz Štutgarta

Moj brat je imao problema sa alkoholom, danima se nije treznio, kao da je sam davo ušao u njega. Žena ga je ostavila i sve je rasprodao. 7 dana posle rituala sa vidovitom Vericom je prestao da pije. Imao je veliki krize, ali mu je Vidovita tetka Verica i tu pomogla. Sada se polako vraca u normalu, traži posao. Da nije bilo tetka Verice ne znam šta bi bilo sa njim. Brat i ja smo joj zahvalni do neba!

Pozovi!  

Ispovest Mehmeda A. iz Tuzle

Loše stvari su se dešavale u našoj familiji, finansijski problemi, smrti, nesrecni slucajevi su se rijedjali jedan za drugim. Nisam prosto mogao vjerovati da je sve to moguce! Od rodice sam cuo za vidovitu tetka Vericu. Ona mi je rekla da je jedna osoba bacila crnu magiju na našu familiju. Posle njenog rituala sve je krenulo na bolje. Hvala ti tetka Verice!

Pozovi!  

Vidovita tetka Verica - Mocna Vidovnjakinja i astrolog